HI Skanderborg  -  Idrætsforeningen for hele Skanderborg og opland


HI Skanderborg har fået ny hjemmeside som du finder her: www.hiskanderborg.dk
Denne side lukkes ned d. 26/9-2021


Velkommen hos HI Skanderborg.
Hvad er HI Skanderborg?
HI er en stærk idrætsforening bestående af otte afdelinger med hver sin idrætsgren.HI Skanderborg er samlet set i fin vækst, og der var 1088 medlemmer ved indgangen til 2020.

Find oplysninger om hver idrætsgren ved at klikke ind på siderne for
HI-Gymnastik, HI-Badminton, Skanderborg MTB, Skanderborg Løbeklub. HI-Petanque, HI-Atletik, HI-Volleyball, HI-Bordtennis

Ekstraordinær generalforsamling i HI'et Mandag den 5. oktober 2020 - status  

Der er fortsat ikke en ny fast hovedformand for HI Skanderborg. Den ekstraordinære generalforsamling vedtog at fortsætte søgningen efter en god formandskandidat og i mellemtiden at bryde med princippet om at afdelingsformænd ikke samtidig kan fungere som hovedforeningsformand. Fra januar 2021 er det volleyball formand Rasmus Rømer, der er fungerende formand for HI Skanderborg. Herefter er der en aftalt turnusrækkefølge for de øvrige afdelinger i paraplyforeningen, der stiller med en fungerende formand i 3-4 måneders overlappende perioder indtil den rette nye formand er på plads. Vil du høre mere om posten som formand for HI Skanderborg - eller om andre måder at arbejde for foreningen - kan du kontakte bestyrelsen pr. mail formandhihb@gmail.com. 

GENERALFORSAMLING DEN 31. AUGUST 2020 KL 19.30 I HI'ET VED NIELS EBBESEN HALLEN
Generalforsamlingen blev gennemført efter to udsættelser på grund af corona restriktioner. Julie Østergaard havde på forhånd meddelt, at hun ikke genopstiller som formand for hovedforeningen. 
Da der ikke var andre formandskandidater bliver der indkaldt til en ny ekstraordinær generalforsamling den 5. oktober 2020 med det formål at få valgt en ny formand.  

Generalforsamlingen vedtog desuden en række opdateringer af vedtægterne for foreningen. 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 


Højvangens Idrætsforening

HI Skanderborg (Højvangens Idrætsforening) er en idrætsforening beliggende i den nord-østlige del af Skanderborg by. 

Nyheder

Foreningen har god aktivitet og vi er nu over 1000 aktive medlemmer. Går du med en instruktør- eller bestyrelsesdrøm i maven, så hører vi meget gerne fra dig. Som i meget gerne...

Aktiviteter

Se og læse mere om vores forskellige aktiviteter, ved at klikke øverst i menuen.
Du er altid velkommen til at kontakte de enkelte afdelinger direkte.