FORSIDE
TILMELDING
BESTYRELSEN
TRÆNERE
KLUBTØJ
KONTINGENT
KØB AF FJERBOLDE
VEDTÆGTER
menu 4.4.1
menu 4.4.2
menu 4.4.3
menu 4.4.4
menu 5.3.1
menu 5.3.2
menu 5.3.3
menu 5.3.4
menu 1.2.2


Velkommen til HI Skanderborg


Om Klubben

Klubben har i de senest år oplevet en meget stor medlemsfremgang og er generelt en klub i positiv udvikling. Vi har et stort fokus på det sociale aspekt i at dyrke idræt. Alle skal kunne være med uanset niveau. Vi bestræber os på at sikre, at vores ungdomsspillere har det sjovt - både til træning og til kamp samtidigt med, at de udvikles som badmintonspillere. Vi tilbyder i løbet af sæsonen en række aktiviteter, som ikke blot handler om badminton,  men i lige så høj grad om at have det sjovt med sine badmintonkammerater.

I år har vi FOKUS PÅ PIGERNE. Derfor har vi oprettet et rent pigehold, som man kan træne med helt gratis, hvis man som pige er tilmeldt et af de almindelige badmintonhold. Her vil Thea og Emilie skabe et "badmintonrum" for piger - og hvor der er plads til en masse sjove oplevelser med en masse andre piger.

Klubbens historie

HI Badminton er startet i midten af 1970'erne som en del af Højvangens Idrætsforening og har til huse på Niels Ebbesen Skolen i Skanderborg.

Visioner og mål

Målsætningen for klubben er at udbrede kendskabet til og skabe interessen for badminton på såvel motionsplan som på turneringsplan.

Velkommen til HI Badminton

HI Badminton er en klub i positiv udvikling - med dygtige og engagerede trænere og hjælpetrænere.

Tilmelding
Gå til tilmelding  HER
Aktiviteter

Se vores aktivitetskalender HER